N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Zwembadverf kopen

Bij Datron Swimming Pool Equipment kunt u de beste zwembadverf kopen! Al sinds 1972 zijn wij dan ook dé specialist in zwembadproducten en -materialen, waardoor wij u altijd kunnen voorzien van een goed advies. Wilt u bijvoorbeeld zelf een zwembad bouwen, renoveren of aan uw stijl aanpassen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer kan ik zwembadverf kopen?

Heeft u zojuist een zwembad laten aanleggen, of wilt u uw zwembad renoveren? Dan kunt u uw zwembad opvrolijken met Aquatex zwembadverf, welke u bij Datron Swimming Pool Equipment kunt kopen. Aquatex is een speciale tweecomponent zwembadverf op basis van hars, en is als binnenbekleding op betonnen zwembaden aan te brengen.

Aquatex zwembadverf wordt standaard geleverd in de kleuren lichtblauw en wit. Andere kleuren zijn op verzoek mogelijk tegen een additioneel bedrag. De verf wordt geleverd in potten van 3 liter.

Meer weten?

Wilt u zwembadverf kopen? Maak dan een afspraak bij Datron Swimming Pool Equipment via het telefoonnummer +32 (0)52 44 59 14 of het contactformulier. Wij helpen u graag bij de inschatting van het aantal liters dat u nodig zal hebben voor uw zwembad. Hiervoor is het aan te raden om de afmetingen van uw zwembad mee te nemen bij uw afspraak.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid