N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Zwembadstofzuiger kopen

Voor een proper zwembad kunt u best een zwembadstofzuiger kopen. Bij Datron Swimming Pool Equipment kunt u terecht voor een zwembadstofzuiger voor zowel een privaat als een publiek zwembad.

Waarom u een zwembadstofzuiger zou moeten kopen

Bent u ook steeds uren bezig met het handmatig poetsen van de randen en bodem van uw zwembad, of wordt dit überhaupt nooit of zelden gedaan? Dan is het zeker aan te raden om een zwembadstofzuiger te kopen. Een zwembadstofzuiger zorgt ervoor dat uw zwembadbodem volledig wordt opgefrist, waardoor uw zwembad over het algemeen properder wordt.

Zwembadstofzuigers voor publieke en private zwembaden
Voor zowel de private als de publieke zwembaden biedt Datron Swimming Pool Equipment een ruim gamma aan zwembadstofzuigers, welke zowel manueel als automatisch te verkrijgen zijn. De manuele bodemstofzuigers voor private zwembaden zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor deze zowel voor zwembaden met rechte en afgeronde hoeken zijn te gebruiken. Zowel de manuele als de automatische bodemstofzuigers zijn aan te vullen met een speciale stofzuigerslang.

Ook voor de publieke zwembaden kunt u bij Datron Swimming Pool Equipment kiezen voor een manuele of (vol)automatische zwembadstofzuigers. Voor de grootste zwembaden raden wij aan om een Ultramax zwembadstofzuiger te kopen. Deze volautomatische zwembadstofzuiger is verkrijgbaar in de reguliere en junior variant, en beschikt over een eigen filterinstallatie en reinigt de zwembaden snel en eenvoudig.

Wilt u een zwembadstofzuiger kopen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via +32 (0)52 44 59 14, en maak een afspraak bij Datron Swimming Pool Equipment.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid