N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Zwembadfolie kopen

Voor het bouwen van uw eigen zwembad dient u zwembadfolie te kopen. Dit is de basis van uw zwembad en dus van groot belang. Bij Datron Swimming Pool Equipment kunt u zwembadfolie in diverse soorten en maten kopen. Wij nodigen u graag bij ons uit voor een passend advies!

Uw zwembadfolie bij Datron Swimming Pool Equipment kopen

Bij Datron Swimming Pool Equipment kunt u het zwembadfolie in uw stijl kopen. Onze standaard zwembadfolie is gemaakt van versterkte PVC folie, verkrijgbaar in diverse kleuren of een mozaïek patroon. U kunt dit folie onbehandeld of voorgelast bij ons kopen.

De voorgelaste zwembadfolie wordt geleverd als een zak, welke in elke gewenste vorm kan gemaakt worden. Hierdoor hoeft u zelf de bodem en de randen niet aan elkaar te lassen. De voorgelaste folie is tevens in diverse kleuren en motieven te verkrijgen. Hierdoor kunt u uw zwembad helemaal uw eigen stijl geven.

Wij raden aan om, naast de zwembadfolie, ook onderlegfolie te kopen. Dit is beschermende, isolerende en rotvrije folie welke onder de PVC folie wordt geplaatst. Hierdoor is uw zwembad beter en langer beschermd. Isolatie biedt nog meer bescherming dan onderlegfolie. De isolatie is ontwikkeld om de warmte langer in uw bad te houden, waardoor de verwarmingskost daalt. Deze beschermt de PVC folie en voelt heel zacht aan voor de voeten.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het uitkiezen en kopen van zwembadfolie? Maak dan een afspraak bij Datron Swimming Pool Equipment! Wij ontvangen u graag aan de Schrijnwerkerstraat 3 in Zele. Bel voor een afspraak naar +32 (0)52 44 59 14 of vul het contactformulier in voor meer informatie. Op verzoek kunnen wij u ook helpen bij het plaatsen van de zwembadfolie.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid