N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Zwembad zelf bouwen

Wilt u uw nieuwe zwembad erg graag zelf willen bouwen? Bij Datron Swimming Pool Equipment helpen wij u graag! Met een groot gamma aan materialen en accessoires kunnen wij u een compleet zelfbouwpakket aanbieden.

Hoe kan ik mijn zwembad zelf bouwen?

Het bouwen van uw eigen zwembad begint bij het vinden van de juiste materialen. Bij Datron Swimming Pool Equipment vindt u alles onder één dak, en helpen wij u graag bij uw keuze.

Het begint met de aanschaf van zwembadfolie, waar u de bodem en muren mee zal bekleden. Wij bieden diverse kleuren en motieven zwembadfolie aan, zodat u uw zwembad zelf compleet in uw eigen stijl kunt bouwen. Alle materialen om het zwembadfolie juist te bevestigen kunt u ook bij Datron Swimming Pool Equipment aanschaffen. De in te bouwen filters, skimmers of watercirculatiesystemen zijn ook zeker aan te raden. Er zijn diverse systemen om dit te verwezenlijken. Wij geven u dan ook graag een passend advies voor uw zwembad.

Naast de basismaterialen bieden wij diverse accessoires om uw zwembad een extraatje te geven. Denk aan verlichting, duikplanken, glijbanen, ladders, spelmateriaal en zelfs zonneverwarming.

Een afspraak maken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u advies nodig bij het zelf bouwen van uw zwembad? Contacteer ons dan gerust via het contactformulier! Wij zijn ook elke werkdag telefonisch te bereiken op het nummer +32 (0)52 44 59 14. Wij ontvangen u graag aan de Schrijnwerkerstraat 3 in Zele.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid