N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Zonneverwarming zwembad

Overweeg eens zonneverwarming voor uw zwembad aan te schaffen. Met het gebruik van Sunglo zonnepanelen kunt u langer genieten van uw zwembad. Bij Datron Swimming Pool Equipment adviseren wij u graag over deze investering waar u een lange tijd plezier van zal hebben.

Waarom kiezen voor zonneverwarming van uw zwembad

Een zwembad is een grote investering waar u het liefst zo lang mogelijk plezier van heeft. Hoe leuk zou het dan zijn als u in de lente en herfst nog steeds kunt genieten van uw zwembad! Dankzij zonneverwarming kunt u dit tot een werkelijkheid maken.

De zonnepanelen absorberen de warmte van de zon, zodat uw zwembadwater wordt verwarmd. De panelen worden geleverd met een pomp en een filter, die zorgen voor een circulatie van gezuiverd water.

De Sunglo zonnepanelen produceren propere energie, waardoor u uw zwembad kunt verwarmen zonder het milieu te vervuilen. In vergelijking met klassieke verwarmingssystemen is het gebruik van zonneverwarming voor uw zwembad tevens economisch verantwoord. Deze investering verdient zichzelf binnen 3 tot 4 jaar terug ten opzichte van de klassieke systemen.

Interesse in Sunglo zonnepanelen?

Wilt u meer weten over Sunglo zonnepanelen en de zonneverwarming van uw zwembad? Maak dan een afspraak bij Datron Swimming Pool Equipment. Wij zijn iedere werkdag te bereiken op het telefoonnummer +32 (0)52 44 59 14 en 24/7 via het online contactformulier. Kom gerust bij ons langs voor een passend advies.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid