N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Zelfbouwpakket zwembad

Koop nu een zelfbouwpakket voor uw nieuwe zwembad bij Datron Swimming Pool Equipment! Voor uw nieuwste project hebben wij diverse materialen waarmee u het zwembad van uw dromen kunt bouwen.

Advies bij het samenstellen van uw zelfbouwpakket voor uw zwembad

Datron Swimming Pool Equipment helpt u graag bij het samenstellen van uw zelfbouwpakket voor het perfecte zwembad bij u thuis. Het zelfbouwpakket bestaat uit een aantal vaste artikelen, en kan vervolgens aangevuld worden met diverse accessoires naar keuze. Standaard artikelen in het zelfbouwpakket voor een zwembad zijn:

  • Warm gegalvaniseerde wanden, om de structuur van het zwembad mee op te bouwen;
  • PVC folie – materiaal waarmee u de bodem en zijkanten van het zwembad bedekt. Dit materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en (mozaïek)patronen;
  • Complete filterinstallatie met zandfilter, glasfiltermedium en zelf-aanzuigende pomp met grote voorfilter;
  • Roestvrij stalen ladder om makkelijk in en uit het zwembad te stappen.;
  • Grijze graniet boordsteen, als afwerking rond het zwembad;

Veel voorkomende accessoires die worden toegevoegd aan een zwembad zelfbouwpakket zijn een ingebouwde trap, LED onderwaterverlichting, automatische doseerapparatuur en een fluisterstille pomp met variabele snelheid. Naar uw smaak kunt u daarnaast nog diverse zwembadproducten toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een modern watergordijn, een jetstream, een duikplank of glijbaan, grijpstangen of een buitendouche.

Contact opnemen met Datron Swimming Pool Equipment

Heeft u interesse in een zelfbouwpakket, en zou u hierbij graag een passend en deskundig advies willen? Bel ons dan gerust op het nummer +32 (0)52 44 59 14 en maak een afspraak, of vul het online contactformulier in. Wij heten u van harte welkom aan de Schrijnwerkerstraat 3 in Zele, België.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid