N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Waterbehandelingsapparatuur

Voor waterbehandelingsapparatuur voor private en/of publieke zwembaden bent u bij Datron Swimming Pool Equipment aan het juiste adres. Houd uw zwembad proper met onze kwalitatieve zwembadartikelen.

Waterbehandelingsapparatuur voor publieke zwembaden

Datron Swimming Pool Equipment is al sinds 1972 specialist op het gebied van zwembadproducten. Met een groot gamma aan artikelen kunt u bij ons direct uw zwembad compleet maken – van filters en pompen tot glijbanen en springplanken!

Voor het onderhoud van uw zwembad heeft u natuurlijk ook goede waterbehandelingsapparatuur nodig. Voor publieke zwembaden bieden wij dan ook de volgende waterbehandelingstoestellen:

  • Doseerpompen voor chloor, zuur en vlokkingsmiddelen;
  • Vlarem II conform meet- en doseersysteem voor doorlopende meting pH, vrije chloor en redox;
  • UV-C systemen voor het verwijderen van schadelijke chloramines;
  •  Reukfilters.

Naast waterbehandelingsapparatuur voorziet Datron Swimming Pool Equipment u ook graag van watertestkits, thermo- en hygrometers om uw zwembadonderhoud te optimaliseren.

Waterbehandelingsapparatuur voor private zwembaden

Het water in uw zwembad kan goed worden behandeld door het plaatsen van diverse filters. Daarnaast bieden wij diverse waterbehandelingsapparatuur om uw zwembad tot in de puntjes te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een algenbestrijdingssysteem of een zout-elektrolyse ontsmettingssysteem werkend op basis van zeezout.

Wilt u meer weten over waterbehandelingsapparatuur en wat wij voor uw zwembad kunnen betekenen? Bel dan naar +32 (0)52 44 59 14 en maak een afspraak, of vraag naar meer informatie via ons contactformulier. U vindt ons aan de Schrijnwerkerstraat in Zele.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid