N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Stofzuiger robot kopen

Voor een altijd schone zwembadbodem raden we u aan een stofzuiger robot kopen! Met deze machine hoeft u zelf niets meer te doen – erg handig voor zowel private als publieke zwembaden.

Waarom u een stofzuiger robot zou moeten kopen

Het gemak spreekt voor zich; een robot stofzuiger maakt het poetsen van uw zwembad een stuk eenvoudiger. Zo hoeft u bij een robot stofzuiger niet meer zelf uren bij het zwembad te staan om het te reinigen. De bodemstofzuiger werkt automatisch, waardoor u tijdens de reiniging niet bij het zwembad hoeft te blijven.

Niet enkel een bodemstofzuiger houdt uw zwembad proper. Hiervoor biedt Datron Swimming Pool Equipment diverse materialen als schepnetten, borstels, filters, producten en testkits; welke u allen nodig hebt voor het onderhoud van uw zwembad.

Diverse typen; welke stofzuiger robot past bij u?

Datron Swimming Pool Equipment biedt verschillende typen automatische bodemstofzuigers aan van verschillende merken. Wij adviseren u graag bij het kopen van stofzuiger robot! Wij bieden automatische stofzuigers aan voor zowel private als publieke zwembaden, met als echte topper de Ultramax voor de grootste zwembaden, verkrijgbaar met een kabel van 45 meter.

Wilt u een stofzuiger robot kopen, of heeft u ons advies nodig? Bel dan gerust naar +32 (0)52 44 59 14 voor meer informatie of om een afspraak te maken, of vul het online contactformulier in.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid