N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Glijbaan zwembad kopen

Een glijbaan voor uw zwembad kopen doet u bij Datron Swimming Pool Equipment! Maak uw private zwembad helemaal af met een glijbaan voor uw kinderen. Wij leveren zowel glijbanen voor de allerkleinsten als voor de echte durfal. Benieuwd naar ons gamma? Bekijk alvast onze online catalogus.

Een glijbaan voor uw zwembad kopen bij Datron Swimming Pool Equipment

Ons familiebedrijf is al jarenlang specialist in zwembadtoebehoren. Voor accessoires als glijbanen, trapjes en springplanken bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij geven passend advies over zowel private als publieke zwembaden, om zodoende het beste aanbod aan u te kunnen leveren.

Een glijbaan voor uw zwembad kunt u in verschillende soorten en maten bij ons kopen. Zoekt u bijvoorbeeld een leuk speeltoestel voor in het peuterbad? Kies dan voor de veilige Tobobaby glijbaan voor de allerkleinsten, of voor de kinderglijbaan – geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. De laatstgenoemde glijbaan is tevens in 2 grotere formaten te verkrijgen, welke geschikt zijn voor kinderen tussen de 2 en 3 jaar.

Voor de grotere kinderen zijn deze glijbanen natuurlijk een beetje te saai. Voor de echte durfal hebben wij dan ook een drietal glijbanen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Meer weten?

Heeft u vragen over ons gamma, of heeft u interesse in het kopen van een glijbaan voor uw zwembad? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of nummer +32 (0)52 44 59 14. Wij maken graag een afspraak voor een passend advies!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid