N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Duikplank kopen

Wilt u een duikplank kopen voor uw private of publieke zwembad? Bij Datron Swimming Pool Equipment helpen wij u graag! Maak uw zwembad compleet met een duikplank voor het ultieme zwemplezier.

Typen duikplanken die u bij ons kunt kopen

Datron Swimming Pool Equipment is één van de eerste groothandelaars voor zwembadproducten en -materialen van België. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij uw keuze voor onder andere glijbanen, startblokken, onderwaterverlichting en duikplanken. Wij bieden dan ook een groot gamma aan duikplanken van diverse materialen. Wij adviseren u graag bij uw keuze van uw duikplank.

Voordat u een duikplank gaat kopen, is het aan te raden om u te bedenken waar de duikplank voor gebruikt gaat worden. Is het bijvoorbeeld enkel voor recreatief gebruik bedoeld, dan volstaat onze standaard springplank. Wordt de springplank tevens gebruikt voor wedstrijden en/of trainingen, dan raden wij aan om te kiezen voor een plank geschikt voor intensief gebruik.

Laat u adviseren door deskundigen

Maak een afspraak bij Datron Swimming Pool Equipment via het telefoonnummer +32 (0)52 44 59 14. Wij adviseren u bij het uitkiezen van de beste springplank. Deze springplank combineren wij graag met de daarbij passende accessoires, zodat u direct een compleet pakket voor uw duikplank kunt kopen.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid