N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Doucherolstoel

Maak uw publieke zwembad toegankelijk voor mindervaliden met de aanschaf van een doucherolstoel bij Datron Swimming Pool Equipment. In combinatie met een zwembadlift kunt u een rolstoelgebruiker een leuke dag bezorgen met een gezellig dagje in het zwembad.

Verschil doucherolstoel met reguliere rolstoel

Een doucherolstoel is speciaal vormgegeven voor een vochtige omgeving. De zitting en rugleuning zijn bekleed met waterbestendige en comfortabele HT-bekleding. De stoel is ergonomisch vormgegeven en voorzien van RVS zwenkwielen. Hiermee kan de rolstoelgebruiker de rolstoel eenvoudig zonder hulp gebruiken. De armleggers en voetsteunen van de doucherolstoel zijn opklapbaar, waardoor de rolstoel gemakkelijker opgeborgen kan worden.

Combineer de aanschaf van een doucherolstoel met een zwembadlift, zodat het zwembad toegankelijk wordt voor mindervaliden. Bij Datron Swimming Pool Equipment bieden wij diverse opties als de hydraulische-, mobiele- en vaste zwembadlift.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd hoe wij uw zwembad rolstoeltoegankelijk kunnen maken, met behulp van een doucherolstoel, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer +32 (0)52 44 59 14. Wij heten u graag welkom aan de Schrijnwerkerstraat 3 in Zele.

Alles wat u maar wenst voor uw private of publieke zwembad kunt u vinden bij Datron Swimming Pool Equipment. Wij geven u graag een passend advies op maat!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid