N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Doseersysteem zwembad

Bescherm het zwembadwater met een doseersysteem voor uw zwembad. Deze automatische systemen zorgen ervoor dat uw zwemwater in balans blijft, waardoor u met een gerust hart kunt zwemmen.

Welk doseersysteem past bij uw zwembad?

Datron Swimming Pool Equipment is al sinds 1972 expert in zwembadproducten en -materialen, en adviseert u graag bij het kiezen van een doseersysteem voor uw zwembad. Voor zowel publieke als private zwembaden bieden wij doseersystemen. Hierbij staat het meten en corrigeren van de pH-waarde en de chloorstand. U kunt tevens kiezen voor een meet- en doseertoestel welke zich enkel op één van de twee richt. Wanneer de waarden niet correct zijn, zal het doseersysteem dit automatisch bijstellen.

Naast de volautomatische systemen is het ook mogelijk om voor een chloorvlotter te kiezen. Dit apparaatje dobbert in het zwembadwater en geeft geleidelijk chloor af. Dit apparaat kunt u bijvoorbeeld combineren met een testkit voor de pH-waarde.

Meer weten over doseersystemen?

Bent u benieuwd hoe een doseersysteem werkt en of dit iets is voor uw zwembad? Maak dan een afspraak bij Datron Swimming Pool Equipment! Wij zijn elke werkdag en zaterdag van 9 tot 12 uur geopend. Vul het online contactformulier in of bel voor een afspraak naar +32 (0)52 44 59 14.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid