N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Badmutsen bedrukken

Laat uw badmutsen bedrukken bij Datron Swimming Pool Equipment! Al sinds 1972 verzorgen wij als familiebedrijf de beste producten op het gebied van zwembadmaterialen. En daar horen onze badmutsen uiteraard ook bij!

Een logo op badmutsen laten bedrukken

Bij Datron Swimming Pool Equipment kunt u kiezen uit siliconen, latex of lycra badmutsen, welke wij allen kunnen bedrukken met een tekst of logo naar wens. Wilt u bijvoorbeeld de namen van de waterpolospelers op een badmuts laten bedrukken, of zorgen voor een extra synchrone look bij synchroonzwemmen met het gebruik van een mooie bedrukte badmuts? Datron Swimming Pool Equipment maakt dit mogelijk!

Soorten badmutsen

De standaard latex badmuts is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren, en biedt een blijvende elasticiteit en een perfecte pasvorm.

De lycra badmuts is van topkwaliteit! Deze badmutsen, verkrijgbaar in de kleuren zwart/wit, blauw/wit en geel/wit, voelen aan als een tweede huid en zijn opvallend door het gebruik van twee kleuren op de badmuts.

Als laatste bieden wij ook nog de onverwoestbare siliconen badmuts aan. Dit elastische materiaal is dermate sterk dat het een flink aantal jaren meekan.

Badmutsen laten bedrukken kan vanaf een aanvraag van 100 stuks.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar +32 (0)52 44 59 14 of vul het contactformulier in.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid