N

Zwembadspecialist

N

Deskundige raad

N

Sinds 1972

Badmeesterstoel kopen

Wilt u een professionele badmeesterstoel kopen in de regio Lokeren? Dan bent u bij Datron Swimming Pool Equipment aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de specialist in zwembadproducten en -materialen. Bij ons vindt u dan ook een breed gamma aan materialen voor zowel private als publieke zwembaden.

Waarom een badmeesterstoel kopen

Voor de veiligheid van uw publieke zwembad is het aan te raden een badmeesterstoel te kopen. Met een badmeesterstoel kunnen uw badmeesters een beter overzicht houden over het zwembad en sneller gevaar lokaliseren.

Bij Datron Swimming Pool Equipment bieden wij u een zeer stevige badmeesterstoel aan. Met deze stoel zit uw badmeester op 2 meter hoog, zodat hij/zij een goed overzicht kan houden. De stoel beschikt over een opklapbaar schrijfblad, zodat de badmeester eenvoudig notities kan maken.

De kunststofzetel van deze badmeesterstoel is gemaakt van UV bestendig materiaal, en zal dus niet verkleuren bij buitengebruik. Daarnaast is de stoel inklapbaar, waardoor de stoel eenvoudig is op te bergen.

Langskomen bij Datron Swimming Pool Equipment

Wilt u een badmeesterstoel kopen, of bent u benieuwd naar ons gehele gamma aan zwembadartikelen? Maak dan een afspraak via het online formulier of bel ons op +32 (0)52 44 59 14. Wij zijn elke werkdag geopend van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid